Flirten en daten met een homo!

Flirten en daten met een homo moet je leren. Met arrogantie en onbeschoftheid kun je geen tweede date krijgen, laat staan ​​iemand in bed krijgen.

Misschien zullen sommige mensen protesteren, maar laten we eerlijk zijn, het meeste van wat we doen voordat we het toneel betreden, dient uiteindelijk maar voor één doel. Het flirten en daten zou moeten lukken. In verschillende stappen maken wij van jou een dating machine. Ook al lijken sommige tips misschien voor de hand liggend, er zijn nog steeds mensen die denken dat arrogantie en onbeschoftheid een uitdrukking van persoonlijkheid zijn en je interessant maken. Het tegendeel is het geval.

Zie er schoon en verzorgd uit. Het is minder belangrijk of je een blonde bom bent of de normale, aardige buurjongen. Wat belangrijk is, is dat het overkomt dat jij belangrijk voor je bent. De enige uitzonderingen op deze gouden regel, je gaat naar relevante evenementen zoals een sexfeest of je bezoekt een homobar met de thema-avond.

Houd oogcontact met de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Voor verlegen homo’s is dit lastig, maar het is de enige manier om erachter te komen of de ander ook geïnteresseerd is.

“Jongen, ga rechtop zitten!” Misschien heeft papa het tijdens de lunch al in je hoofd geboord. Maar ook bij het flirten is de rechtopstaande zithouding van belang. Het geeft de ander een signaal dat hij een zelfverzekerde, rustige persoon is. Kom je niet tot rust in jezelf en ben je zenuwachtig? Oké, bijt dan in ieder geval niet op je nagels tijdens de date, dit geldt ook voor alle evenementen waar je een nieuwe (seks)partner wilt leren kennen.

Lach veel! Daarmee wordt niet de idiote, permanente grijns bedoeld die je opdoet na te veel gin-tonic of een vette joint, maar eerder de oprecht bedoelde, uitnodigende glimlach die uit je hart komt.

Laat je persoonlijkheid doorschijnen. Je karakter is op alle dates veel belangrijker dan of je lichaam perfect gebouwd is. Ook al is het in de luide disco lastig over te brengen, jouw persoonlijkheid is jouw ware schoonheid.

Wees vriendelijk en benaderbaar voor iedereen die je tegenkomt, zelfs als ze niet jouw ‘prooitype’ zijn. Voor veel gay mannen pas je niet in het plaatje en niets is frustrerender dan dat je daardoor dom wordt aangesproken. Maar als iemand in uw net is terechtgekomen, houd u dan in en zet uzelf niet op de voorgrond. Het eerste gevoel is geven en nemen, het einde is voorlopig open.

Nu we het toch over het onderwerp hebben, ‘Zet jezelf niet in het middelpunt van de belangstelling‘, luisteren is een kunst die geleerd moet worden. Luister naar de woorden van je date en zoek naar overeenkomsten. Houd je niet bezig met saaie monologen over welke obscure hobby’s je ook hebt. Zelfreflectie is saai.

Laat de ander niet in het ongewisse als je samen met hem aan de bar wilt genieten van meer dan één biertje. Probeer een date als je denkt dat hij goed bij je past. Maar overweldig de ander niet met jouw verwachtingen. Anders zal hij nooit je nieuwe homo minnaar zijn. Maar laat je niet onder druk zetten! Seks op de eerste date is niet voor iedereen weggelegd!

Praat niet over je exen met je nieuwe verovering. Als je nog bezig bent met het verwerken van je laatste relatie, verwerk dat dan eerst voor je opnieuw gaat daten!

Respecteer de vrienden van je date van je verlangen, negeer ze niet.

Let op de lichaamstaal van jou en die van de ander. Is het op slot? Hij heeft zijn armen over zijn borst gekruist, kijkt je nauwelijks aan, zit hij met zijn lichaam van je afgekeerd. Dan kan hij u vriendelijk te woord staan. Zijn lichaam zegt, “Nee.” Als hij met open lichaam tegenover je zit, in jouw richting kijkt of je zo nu en dan met zijn handen aanraakt en anderszins ‘toevallig’ lichamelijk contact zoekt, dan moet de avond een succes zijn. “Flirten gedijt bij het opbouwen en spelen met erotische of seksuele spanning”.

Natuurlijk kun je ook de light touch route proberen. Per ongeluk je knieën onder de tafel stoten, het (denkbeeldige) stofje van zijn shirt plukken, of zachtjes zijn hand met je vingers aanraken als je een geweldig verhaal vertelt, het mag allemaal. Wat niet werkt tenzij je allebei helemaal dronken zijn op een of andere kermis, proberen de ander bij de eerste gelegenheid stevig vast te knijpen en je tong in zijn mond te steken.

Het is volkomen acceptabel om enige nervositeit te tonen, het maakt je sympathieker. Speel met je vingers op het bierglas of het rietje van je cocktail, of masseer je handen even terwijl je bezig bent. Maak geen geheim van uw hartkloppingen. Je moet echter voorkomen dat je de vochtige plekken uit het bierviltje plukt, want dat is niet lekker.

Maak je romantische (nou ja, seksuele) bedoelingen duidelijk, maar let op de reactie van de ander. Een “nee” moet als zodanig worden aanvaard en vervolgens wordt een vriendelijke, ordelijke terugtocht aangekondigd. De nacht is nog jong, je hebt nog alle kans om “restjes te neuken”…

Wat je ook doet om je doel te bereiken: veel plezier!