Eerste keer homo seks!

Ben je nog niet zo lang uit de kast of helemaal niet uit de kast gekomen en heb je daardoor weinig seks ervaring met andere mannen? Maar nu wil je je datingleven verbeteren en voor de eerste keer homo seks hebben. Misschien heb je zelfs een paar eerste afspraakjes gehad, maar weet je niet zeker hoe je het onderwerp seks moet benaderen? Vooral omdat je de indruk hebt dat alle anderen en vooral je date partners veel meer ervaring hebben dan jij? Ben je daarom bang om te falen of de wensen van je partner niet te kunnen vervullen?

Het is niet ongebruikelijk dat veel homo mannen op latere leeftijd uit de kast komen. Hier zijn veel redenen voor. Na verloop van tijd neemt de onzekerheid rond het onderwerp seks toe. Aan de ene kant heb je een groot verlangen om het eindelijk eens uit te proberen, maar aan de andere kant groeien je twijfels voortdurend.

Om optimaal voorbereid te zijn op je eerste ervaringen, draait het allemaal om één ding, zorg vooraf voor zoveel mogelijk duidelijkheid, zodat je niet onzeker wordt naarmate je intiemer wordt. Het belangrijkste is dat u zich bewust wordt van wat uw behoeften en de behoeften van uw sekspartner zijn en dat u zich goed voorbereidt.

Voor het eerst homo seks hebben, Denk na over hoe ver je wilt gaan!

Vooral homo seks heeft veel te maken met fysieke en emotionele toewijding. Bedenk daarom voor je eerste keer hoe ver je wilt gaan. Het gaat dan met name om de vraag of u wel of niet anale seks wilt hebben met uw sekspartner. De ervaring leert dat dit voor veel mannen een extra drempel is en het kan helpen als je begint met alleen orale seks. Uit onderzoek blijkt dat veel homo mannen anale seks bewust vermijden en zelfs zonder anale seks een bevredigend seksleven hebben. Anale seks kan de eerste keer pijnlijk zijn. Als je nog nooit anale seks hebt gehad, vind je hier de belangrijkste tips.

Ontspan tijdens anale geslachtsgemeenschap!

Vooral als je nog nooit anale seks hebt gehad, is dit het punt dat waarschijnlijk pijn veroorzaakt. Je spant je sluitspier en daardoor kan deze niet of alleen met pijn doordringen.

Als je het niet loslaat, misschien omdat je je stiekem schaamt of bang bent, kun je niet meer van seks genieten. Wees je er dus van bewust dat het volkomen normaal is om als homoseksuele man anale seks te hebben en dat veel hetero’s dit ook doen.

De beste manier om je voor te bereiden is door op een rustig moment zelf met je anus te spelen en er een voorwerp in te brengen. Hier kunt u uw lichaam voorzichtig leren kennen, zonder enige druk te voelen. Gebruik gerust uw hand, een dildo of een ander soortgelijk voorwerp.

Hoe je je eerste keer anaal zo aangenaam mogelijk kunt maken!

Neem de tijd voor anale seks en vooral voldoende glijmiddel. Dan zal seks voor jullie allebei veel prettiger zijn. Gebruik bij twijfel meerdere keren glijmiddel, want eenmalig gebruik is vaak niet voldoende.

Om de anus klaar te maken voor penetratie, is het handig om deze eerst uit te rekken. Het is zinvol dat de passieve partner eerst gemasseerd wordt of als beiden hiervan genieten hij ook gerimd kan worden.

Bang voor overgebleven ontlasting?

Deze angst zorgt ervoor dat de vreugde van seks heel snel verdwijnt. In feite is er meestal maar een kleine hoeveelheid ontlasting in het rectum achtergebleven. Dit kan worden verwijderd met een anale douche. Dit kan ervoor zorgen dat de passieve partner zich prettiger voelt bij het vrijen. Let er bij het gebruik van een anaaldouche op dat deze niet van plastic is, anders kan de huid van je billen onnodig geïrriteerd raken.

Voor het eerst homo seks hebben in een relatie!

De waarheid is, hoe beter je je partner kent, hoe meer je elkaar vertrouwt en hoe intiemer je relatie is, hoe beter de omstandigheden zijn om samen seks te hebben.

Een ander punt dat niet mag worden onderschat is de fysieke voorbereiding. Vooral als je besluit anale seks te hebben, is het belangrijk dat je anticonceptie overweegt. Als u uw partner nog maar kort kent en nog niet over anticonceptie heeft gesproken, is het essentieel dat u condooms gebruikt. Dit kan ook handig zijn tijdens orale seks als je aan de veilige kant wilt blijven. Laat u in geen geval door uw partner afschrikken en vermijd het gebruik van condooms vanwege hem. Het draait allemaal om het volgen van je behoeften en je goed en zelfverzekerd voelen tijdens de seks. Als je voor het eerst homoseks hebt, wil je het immers positief onthouden.

Homo seks hebben gaat vooral over toewijding!

Dit is mentale denkfout nummer 1. Denk je dat goede seks veel oefening vereist? Jazeker, het valt niet te ontkennen dat oefenen nuttig is, omdat je leert wat goed werkt en wat niet. Maar passie en toewijding zijn net zo belangrijk. Voor veel mannen windt niets hen meer op dan wanneer ze merken dat hun sekspartner het leuk vindt wat hij doet. En ook hier komen de seksuele rollen om de hoek kijken. Het kan voor veel mannen ook een enorme opwinding zijn als ze weten dat je niet veel ervaring hebt met mannen. Voor mannen die dominanter zijn tijdens de seks is het vaak bijzonder warm als ze je kunnen begeleiden tijdens de seks. Daarom is het logisch dat als je een onervaren man bent, je voor je eerste avontuur op zoek gaat naar een man met wat meer ervaring. Hij zal weten wat hij moet doen.

Het is dus nuttig als u uw eerste pogingen tot lopen als oefening beschouwt. Homoseks hebben kan het beste ter wereld zijn als jullie allebei kunnen loslaten. Het gaat er niet om dat jij alles goed doet. Integendeel, u leert elke keer iets nieuws en raakt steeds meer vertrouwd met uw behoeften.

Het blijft dus niet bij een date.

Heb je nog steeds veel remmingen over de eerste keer? Of ben je er al overheen, maar lukt het niet om hem verliefd op je te laten worden en een gelukkige relatie te laten hebben? Homo’s leren kennen is vaak niet moeilijk, maar het ontbreekt ons vaak aan de moed en ervaring om ze aan ons te binden en langdurige relaties op te bouwen.